Preparació
Preparació
- Salpebreu el conill.
- Com sempre que heu de fer coses al foc, demaneu ajuda a un adult. En una paella gran, a foc mitjà, poseu l’oli. Quan estigui roent, fregiu-hi el conill fins que quedi ben rosset, uns 5 min.
- Talleu de qualsevol manera els grans d’all, sense pelar, i afegiu-los a la paella del conill, amb la fulla de llorer i el raig de suc de llimona. Abaixeu el foc i deixeu que cogui uns 5 min.
- Poseu-hi el fetge, tallat menut. Apugeu el foc, afegiu-hi les olives, remeneu-ho una mica, sacsegeu la paella 1 min i ja ho teniu a punt per menjar.
El consell
Aquesta recepta també us quedarà molt bona si la prepareu amb pollastre tallat menut o amb pit de gall dindi desossat.
Podeu servir el conill acompanyat d’una mica d’arròs basmati.
Podeu preparar aquesta recepta amb olives verdes o amb olives negres, les que us agradin més.