Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Salpebreu el conill.
  2. Com sempre que heu de fer coses al foc, demaneu ajuda a un adult. En una paella gran, a foc mitjà, poseu l’oli. Quan estigui roent, fregiu-hi el conill fins que quedi ben rosset, uns 5 min.
  3. Talleu de qualsevol manera els grans d’all, sense pelar, i afegiu-los a la paella del conill, amb la fulla de llorer i el raig de suc de llimona. Abaixeu el foc i deixeu que cogui uns 5 min.
  4. Poseu-hi el fetge, tallat menut. Apugeu el foc, afegiu-hi les olives, remeneu-ho una mica, sacsegeu la paella 1 min i ja ho teniu a punt per menjar.

El consell

Aquesta recepta també us quedarà molt bona si la prepareu amb pollastre tallat menut o amb pit de gall dindi desossat.

Podeu servir el conill acompanyat d’una mica d’arròs basmati.

Podeu preparar aquesta recepta amb olives verdes o amb olives negres, les que us agradin més.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: