Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Separeu els grans de la cabeça i, sense pelar-los, dóneu-los un cop amb la fulla del ganivet.
  2. Tireu un bon raig d'oli d'oliva en una cocota i amb el foc baix cuineu els grans d'all durant 5 min, controlant en tot moment que no es cremin. D'aquesta manera aromatitzaran l'oli. Retireu i reserveu els grans d'all per a més tard.
  3. Saleu el conill i poseu-lo a la cocota, deixeu que es cuini uns 5 min a foc mitjà. Doneu-li voltes perquè es dauri per tots els costats.
  4. Afegiu-hi el xerès i deixeu que s'evapori l'alcohol. Retorneu els grans d'all a la cocota i tapeu-la. Deixeu-ho cuinar a foc baix uns 20 min.
  5. En l'últim moment, afegiu-hi unes branques de romaní fresc.
  6. Serviu el conill amb alls acompanyat d'una amanida de pastanaga.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: