Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Demaneu al carnisser que us talli el conill a octaus. Salpebreu-lo i enrossiu-lo en una cassola de fang amb oli o llard. Afegiu-hi la ceba tallada ben fina i dos alls picats. Quan la ceba estigui daurada, afegiu-hi el tomàquet ratllat, el llorer, la farigola i les carreroles, que prèviament haureu remullat unes dues hores abans amb aigua. Tot seguit, ruixeu-ho tot amb el vi blanc i el vi ranci i deixeu-ho reduir uns 10 min a foc lent.
  2. Lligueu el sofregit amb la farina i afegiu-hi el brou. Deixeu-ho coure uns 5 min i afegiu-hi la picada de fruits secs. Deixeu que faci xup-xup una estona i rectifiqueu-ho de sal i pebre.
  3. Per a la guarnició d’arròs: en una cassola d’alumini sofregiu amb mantega i una cullerada d’oli la ceba tallada ben fina i els alls. Quan la ceba sigui transparent, afegiu-hi els bolets. Tot seguit, afegiu-hi una copa de vi blanc.
  4. Tireu-hi l’arròs i feu-li donar uns tombs. Seguidament, mulleu-lo amb l’aigua o el brou bullent i corregiu-ho de sal i pebre. Deixeu-ho coure 10 min a foc viu i tot seguit poseu-lo 10 min més al forn a 180 ºC.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: