Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Rostiu lentament les espatlletes amb les verdures netes, pelades i tallades a rodelles. A mitja cocció, afegiu-hi el vinagre i el fons de carn per fer un escabetx molt suau.
  2. Mentre les espatlletes es van rostint banyeu-les contínuament amb el seu suc, fins que quedin ben lacades.
  3. Muntatge: salteu les gambes (han de quedar cuites). Munteu el plat amb les verdures i les espatlletes i acompanyeu-les amb les gambes.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: