Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu el conill i talleu-lo en 12 talls.
  2. Escaliveu la cabeça d’alls. Un cop cuita, separeu-ne els grans per a la picada.
  3. En una cassola poseu el conill, la ceba, el porro i les pastanagues netes i tallades, el vi, les herbes, uns grans de pebre i deixeu-ho macerar a la nevera un dia i mig. Separeu els talls de conill i escorreu-los.
  4. Salpebreu-los i enrossiu-los en una cassola. Retireu-ho. En el mateix oli, sofregiu les verdures del marinat escorregudes. Quan siguin ofegades, tireu el suc del marinat i deixeu-ho coure lentament fins que redueixi el vi a la meitat.
  5. Poseu-hi els talls de conill, cobriu-ho amb brou calent i deixeu-ho coure a poc a poc fins que la carn sigui ben tendra.
  6. Traieu-ne els talls i passeu el suc pel passapuré. Torneu a ajuntar el suc i el conill a la cassola. Poseu-ho a coure lentament.
  7. Feu una picada amb els alls escalivats, la xocolata, les ametlles, les avellanes i els carquinyolis. Deixateu-ho amb una mica d’aigua o brou calent i afegiu-lo a la cassola. Remeneu-la i poseu-la al punt de sal.
  8. Apagueu el foc i deixeu-ho reposar 30 min abans de menjar.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: