Preparació
- Salpebreu el conill i daureu-lo en l’oli. Reserveu-lo fora de la cassola.
- Peleu la carbassa i talleu-la a daus. Peleu la ceba i talleu-la a rodanxes. Peleu els alls i lamineu-los.
- Netegeu els cumquats sencers. Afegiu-ho tot junt, amb la pela de taronja i els bolets, en una cassola amb oli, uns minuts. Afegiu-hi el conill, les herbes i el llorer.
- Remeneu-ho i afegiu-hi el vinagre, l’aigua i el suc de la llimona. Deixeu-ho coure a foc suau 1 h.
- Vigileu que la carbassa no es passi de cocció. Si estigués a punt abans que transcorri l’hora, separeu-la amb una escumadora i reserveu-la mentre la carn es cou el temps estipulat.
- Deixeu-ho refredar a temperatura ambient i després a la nevera. A mesura que passen els dies, és molt més bo.
- Opcionalment, serviu-ho amb una mica d’arròs pilaf, prèviament cuit.