Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Salpebreu el conill i daureu-lo en l’oli. Reserveu-lo fora de la cassola.
  2. Peleu la carbassa i talleu-la a daus. Peleu la ceba i talleu-la a rodanxes. Peleu els alls i lamineu-los.
  3. Netegeu els cumquats sencers. Afegiu-ho tot junt, amb la pela de taronja i els bolets, en una cassola amb oli, uns minuts. Afegiu-hi el conill, les herbes i el llorer.
  4. Remeneu-ho i afegiu-hi el vinagre, l’aigua i el suc de la llimona. Deixeu-ho coure a foc suau 1 h.
  5. Vigileu que la carbassa no es passi de cocció. Si estigués a punt abans que transcorri l’hora, separeu-la amb una escumadora i reserveu-la mentre la carn es cou el temps estipulat.
  6. Deixeu-ho refredar a temperatura ambient i després a la nevera. A mesura que passen els dies, és molt més bo.
  7. Opcionalment, serviu-ho amb una mica d’arròs pilaf, prèviament cuit.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: