Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Desosseu els conills amb l’ajuda d’una punta de cuina. Resulta més fàcil desossar els lloms, i així, opcionalment, podeu reservar-ne les cuixes per fer una recepta d’arròs.
  2. Feu una picada barrejant les prunes amb les panses, els pinyons i el pernil, finament picats; ompliu els lloms de conill desossats amb aquesta barreja i lligueu-los amb un fil.
  3. Fregiu el conill en una paella amb un raig d’oli d’oliva, fins que es dauri. Salpebreu-lo i acabeu-lo de rostir al forn, 10 min, a 180 ºC.
  4. A la mateixa paella, salteu uns bolets de temporada per acompanyar el conill.
  5. Quan els bolets estiguin llestos, afegiu 1/2 got de vi blanc a la paella, deixeu que redueixi i salseu-hi el conill.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: