Preparació
- Renteu els talls de conill, si cal, passant-los per aigua i vinagre, per retirar-ne les restes de sang.
- Peleu les cebes i piqueu-les.
- Poseu la mantega en una cassola, incorporeu-hi un parell de cullerades d’oli i daureu-hi els talls de conill salpebrats per tot arreu. Reserveu-los i incorporeu la ceba a la cassola; coeu-la a foc suau fins que quedi translúcida.
- Torneu a posar-hi el conill i incorporeu-hi les orellanes, les figues i les prunes.
- Remeneu-ho una mica, regueu-ho amb el vi blanc, deixeu-lo reduir i afegiu-hi una quantitat similar d’aigua.
- Tapeu la cassola i deixeu-ho coure 1 h 30 min a foc suau, remenant-ho de tant en tant. Verifiqueu el punt de cocció de la carn i salpebreu-ho.
- Trossegeu la fruita seca amb un ganivet.
- Emplateu-ho en una plata de servei i espolseu-hi pel damunt la fruita seca trossejada.