Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al romesco: tritureu tots els ingredients, comproveu-ne el sabor i rectifiqueu-ho de vinagre i sal, si cal.
  2. En una plàtera poseu a coure al forn la patata i la ceba sense pelar fins que siguin toves.
  3. Una vegada cuites, peleu la ceba i talleu-la a daus petits, i peleu la patata i talleu-la, també.
  4. Muntatge: munteu la copeta amb el rostit de patata i ceba; al damunt, una culleradeta de romesco i el bacallà escorregut. Repetiu l’operació dos cops. 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: