Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la mel: poseu a coure el préssec amb la mel, l’aigua i el licor. Tritureu-ho amb la Thermomix (o el túrmix) i afegiu-hi la gelatina remullada mentre encara és calent. Refredeu-ho.
  2. Muntatge: repartiu el recuit en quatre copes de còctel, i al damunt poseu-hi el préssec tallat a dauets. Banyeu-ho amb la mel i acabeu-ho amb l’alfàbrega tallada a tires fines. Podeu acompanyar-ho també d’una galeta cruixent.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: