Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Traieu les llavors dels tomàquets i talleu-los a daus. Afegiu-hi l'orenga i una mica de sal, i cobriu-ho amb oli perquè maceri.
  2. Talleu la part més blanca de l'escarola amb les mans i barregeu-la amb els cigrons cuits.
  3. Afegiu-hi el tomàquet i aprofiteu-ne l'oli per amanir.
  4. Talleu la llaminera a daus grossos i coeu-la a la planxa.
  5. Fregiu les fulles més verdes de l'escarola i escorreu-les. Poseu-les sobre paper absorbent i les empolseu amb sucre en pols.
  6. A la base del plat, hi poseu crema balsàmica de Mòdena; a sobre, els daus de llaminera, una mica de flor de sal i les fulles d'escarola fregida.
  7. Acompanyeu-ho amb l'amanida de cigrons i tomàquet. Serviu-ho immediatament.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: