Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Ratlleu finament la pela dels cítrics i reserveu-les cobertes amb un paper humit.
  2. Espremeu el suc dels cítrics i poseu-lo en un recipient amb el corball salpebrat, l’all aixafat, la mel, els alls tendres tallats petits i els bitxos trossejats. Marineu-ho 2 h.
  3. Netegeu els portobel·los i talleu-los de manera regular. Salteu-los amb unes gotes d’oli d’oliva, salpebreu-los i reserveu-los.
  4. A la mateixa cassola, daureu el peix, 2-3 min per cada costat. Quan el gireu, torneu-hi a posar els bolets i, al final de la cocció, la salsa de la marinada.
  5. Serviu el peix amb una mica de salsa i la pela dels cítrics.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: