Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una cassola incorporeu l’oli i els alls laminats, la caiena i el pebre.
  2. Un cop daurats, afegiu-hi les cloïsses i el pernil. Reserveu-ho.
  3. En una altra cassola, coeu les carxofes i desgraneu els cors. Reserveu l’aigua de la seva cocció.
  4. Un cop desgranats, afegiu-los a l’altra cassola juntament amb la copa de mançanilla. Un cop evaporat l’alcohol, afegiu l’aigua reservada de la cocció anterior. Saleu-ho quan s’hagin obert les cloïsses.

Un plat del restaurant La Taverna del Zarko

Frederic Mompou, 60. Tel. 93 465 25 78. 08830. Sant Boi de Llobregat.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: