Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una paella, coeu els costellams de xai, amb un raig d’oli d’oliva, fins que quedin ben daurats.
  2. Poseu-los al forn amb les cebetes i els alls, 10 min, a 190 ºC.
  3. Piqueu les herbes finament. Afegiu un parell de cullerades de mel a la safata de forn, per lligar els sucs despresos pel xai, i impregneu les herbes als costellams salpebrats.
  4. Feu coure les patates amb aigua bullent abundant, fins que quedin ben tendres. Afegiu-les, laminades, a la safata del forn.
  5. Serviu els costellams acompanyats de les patates i les cebetes.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: