Preparació
- Salpebreu les costelles, empolseu-les amb el pebre vermell, unteu-les amb el quètxup i la salsa HP, poseu-les en una safata de forn, d’uns 3-5 cm d’alt, i ruixeu-les amb la salsa Perrins, el vi blanc, oli i la salsa de soja.
- Poseu a la safata la ceba trossejada i els tomàquets tallats en meitats. Afegiu-hi 1-2 gotets d’aigua i una mica de romaní, i cobriu-ho molt bé amb paper de plata, de manera que no toqui la carn.
- Poseu-ho al forn, a 165 ºC, 4 h, o fins que la carn sigui molt tendra.
- Coleu la salsa amb un colador xinès, escalfeu-la i afegiu-hi una cullerada de Maizena diluïda amb aigua, per lligar-la.
- Renteu els moniatos, salpebreu-los, emboliqueu-los amb paper de plata i feu-los coure al forn, 40 min, a 190 ºC.
- Traieu-ne la pell i feu-ne puré, afegint-hi la mantega, sal i pebre.
- Esmicoleu les costelles amb les mans i serviu-les sobre el puré de moniato, amb una mica de salsa i romaní fresc .