Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu la ceba, l’all, la citronella, la llima, l’herba llimona, el sucre, unes quantes branquetes de julivert, el vi blanc, l’aigua, sal i uns quants grans de pebre negre en una cassola, i bulliu-ho uns minuts.
  2. Afegiu-hi les costelles salpebrades i bulliu-ho 30-40 min, fins que siguin tendres. Escorreu-les.
  3. Col·loqueu les costelletes en una safata de forn amb oli d’oliva, unteu-les amb el quètxup i part del suc de la cocció, i coeu-les a 200 ºC, 20 min o fins que estiguin daurades. 
  4. Per a la salsa: barregeu el julivert picat amb les tàperes picades, el suc de llima i l’herba llimona picada, salpebreu-ho i afegiu-hi unes gotes d’oli d’oliva.
  5. Serviu les costelletes de porc banyades amb la salsa.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: