Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Salpebreu la carn i poseu-la en una safata de forn greixada, amb els grans d’all i el llorer. Amaniu-ho amb oli i afegiu-hi un got d’aigua. Tapeu-ho completament amb paper de plata i poseu-ho al forn, a 100-110 ºC, 7 h.
  2. Amb cura de no trencar la peça, retireu-la del forn i poseu-la sobre una brasa encesa, a foc fort. Quan estigui rostida pel costat de les costelles, gireu-la amb cura, ja que estarà molt tendra, i rostiu-la pel costat del greix. Serviu-ho de seguida. Es pot acompanyar amb patates al plom.

CONSELL
El brou del rostit de les costelles es pot desgreixar i preparar-ne una salsa, posant-la al foc i lligant-la amb Maizena.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: