Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

A la cuina:

  1. Piqueu l'all i afegiu-hi sal per damunt utilitzant la part afilada i llisa d'un ganivet.
  2. Afegiu-hi la resta dels ingredients de l'amaniment i barregeu-ho.
  3. Col·loqueu les patates tallades en un bol, afegiu-hi dues cullerades d'oli d'oliva per damunt i la meitat de l'amaniment. Barregeu les patates perquè quedin cobertes.

A la barbacoa:

  1. Poseu les patates a la barbacoa en cocció directa a una temperatura moderada (de 180 ºC a 230 ºC), amb la tapa tancada tant com sigui possible, fins que estiguin tendres (entre 10 i 15 min). Aneu-ho girant de tant en tant.
  2. Mantingueu les patates calentes fins que es rosteixi el xai.
  3. Unteu les costelles lleugerament amb oli d'oliva pels dos costats i tireu l'altra meitat de l'amaniment per cada banda de les costelles.
  4. Col·loqueu les costelles de xai a la barbacoa en cocció directa a temperatura moderada, amb la tapa tancada tant com sigui possible, fins a aconseguir el punt desitjat (entre 9 i 11 min), girant-les una vegada.
  5. Serviu-les calentes al costat de les patates.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: