Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu els dos rovells d’ou amb la carn de garoina. Disposeu la preparació en un motlle rodó, que haureu folrat prèviament amb paper sulfuritzat. Introduïu-ho al forn durant 6 min a 180 °C.
  2. Mentre fornegeu el coulant, talleu la patata violeta donant-li la forma de finíssimes tires. Renteu-les, eixugueu-les bé i fregiu-les a 160 °C a la fregidora. Retireu-les i poseu-les sobre paper absorbent.
  3. Munteu el plat amb el coulant al centre i envoltat de xips violetes.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: