Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Amb un robot de cuina, piqueu les ametlles fins a fer-ne una pasta.
  2. Dissoleu el kuzu en una petita part de la beguda d’ametlla.
  3. En un cassó, poseu la resta de la beguda d’ametlla, el kuzu, la llimona, el xarop d’atzavara i la pasta d’ametlles. Feu que arrenqui el bull, remenant-ho sense parar. Refredeu-ho filmat a pell.
  4. Serviu la crema en gots o bols amb l’ametlla granet i un grapat de nabius per sobre.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: