Preparació
- Desfeu la mantega a foc suau en una cassola; afegiu-hi la ceba picada fina i l’all, i sofregiu-ho uns minuts.
- Afegiu-hi el brou de pollastre, dos alvocats tallats, pelats i tallats en quadrats, i el suc de la llimona. Coeu-ho a foc mitjà 10 min.
- Aboqueu la barreja a la batedora i tritureu-la fins que quedi una crema sense grumolls. Torneu-la a posar a la cassola, amb la nata (si voleu, la podeu substituir per llet evaporada), el comí, la sal i el pebre negre.
- Coeu-ho a foc mitjà 7 min.
- Agafeu una porció petita de sobrassada i, amb les mans, doneu-li forma de boleta. Les boletes han de quedar de la mida d’un gra de raïm. Passeu-les per la farina de cigrons i fregiu-les en oli ben calent.
- Peleu l’alvocat restant, talleu-lo a làmines i ruixeu-lo amb suc de llimona.
- Serviu la crema amb els trossos d’alvocat, les croquetes de sobrassada, els granets de magrana i el coriandre fresc.