Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu la papallona a les ganivetes. Aboqueu en el vas la llet, els rovells, 200 g de sucre, la Maizena, el sucre vainillat i la sal.
  2. Barregeu-ho programant 15 s a velocitat 3 1/2.
  3. Afegiu-hi la pell de llimona i la canyella i programeu 11 min, 90º, velocitat 2. Quan acabi, programeu altres 2 min a la mateixa velocitat, sense temperatura. Si té escuma, torneu a programar 2 min, 90 ºC, velocitat 2.
  4. Aboqueu-ho en cassoletes de fang i deixeu-ho temperar durant almenys 20 min.
  5. Empolseu-ho amb sucre i cremeu-ho amb un bufador o un cremador especial, o gratineu-ho al forn uns minuts fins que el sucre es converteixi en caramel.

 Nota:

Si se us tallés, doneu 1/4 de cubilet de llet freda i barregeu-ho 2 min a velocitat 2.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: