Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu en un recipient 1/2 l de llet, el sucre (reserveu-ne una mica), mig canonet de canyella i la pell de llimona, i ho poseu a escalfar.
  2. En un altre recipient, hi col·loqueu els rovells d’ou, la Maizena i la llet restant. Bateu-ho tot amb una batedora i ho afegiu a la llet calenta. Torneu a posar-ho al foc i aneu-ho remenant amb unes varetes perquè la crema s’espesseixi regularment.
  3. Ho coleu tot amb un colador xinès, ho col·loqueu en cassoles de fang i ho deixeu refredar.
  4. En el moment de servir-ho, empolseu-ho amb sucre, que es crema amb un cremador. Serviu-ho acompanyat de barretes banyades en xocolata.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: