Preparació
- En una olla a foc molt lent aromatitzeu la llet barrejant-la amb la pell de la taronja, la de la llima i el canonet de canyella.
- Barregeu el sucre amb els rovells d’ou i la Maizena diluïda amb una mica de llet tèbia.
- Poseu la llet aromatitzada al foc i, un cop bulli, retireu-la i aboqueu-ne la meitat sobre la barreja dels rovells, sense deixar de remenar-ho perquè no es qualli. Després, torneu-ho al foc amb la resta de la llet, remenant-ho en tot moment. Al primer cop de bull, retireu-ho, coleu-ho i deixeu-ho refredar remenant-ho de tant en tant.
- Un cop freda, afegiu 250 g d’aquesta crema als 200 g de crema de llet dins el sifó amb les dues càrregues. Reserveu-ho al frigorífic.
- A l’hora de servir-ho, poseu una mica de crema a cada plat i la cremeu amb la pala de cremar molt calenta. Al damunt, col·loqueu-hi el pa de pessic de canyella sucat amb crema, i ho torneu a cremar. Repartiu els gerds pel damunt i cobriu-ho amb l’escuma de crema, tireu-hi un polsim de sucre pel damunt i ho cremeu tot altra vegada. Finalment, ratlleu una mica de pell de llima fresca i emplateu-ho tot plegat amb la galeta de llimona.