Preparació
- Poseu a bullir la llet amb el canonet de canyella i la pela de llimona. Quan arrenqui el bull, apagueu el foc i deixeu-ho infusionar uns minuts perquè els sabors de la canyella i la pela de llimona es barregin.
- Mentrestant, barregeu en un bol els rovells, el sucre i el midó fins que quedi una pasta ben fina, sense grumolls.
- Torneu a arrencar el bull a la llet i, quan bulli, afegiu-la a poc a poc a la barreja de rovells, sucre i midó, abaixant el foc al mínim i sense deixar-ho de remenar amb una espàtula de fusta.
- Quan s’hagi espessit, passeu-ho per un colador per evitar que hi quedi algun grumoll i també per treure el canonet de canyella i la pela de llimona.
- Poseu la crema en cassoletes de terrissa i deixeu-la refredar. A l'hora de servir-la, poseu-hi un grapat de sucre al damunt i cremeu-lo amb una pala de cremar.