Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la crema d’espàrrecs: traieu la part dura dels espàrrecs. La resta talleu-la a rodanxes i reserveu-les.
  2. En una cassola amb un xic d’oli, feu suar la ceba, tallada a la juliana, fins que sigui ben tova.
  3. Afegiu-hi els espàrrecs i feu-los coure 10 min. Aboqueu-hi el brou, sal i pebre i deixeu que bulli 10 min. Tritureu la crema i coleu-la.
  4. Per als ous escalfats: en una cassola, poseu a bullir aigua, sal i un xic de vinagre blanc.
  5. Trenqueu els ous i reserveu-los.
  6. Quan estigui a punt de bullir l’aigua, afegiu-hi els ous, un a un, amb compte, i deixeu-los coure 5 min, sense que l’aigua arribi a bullir. Aneu-los voltant.
  7. Per a la guarnició: talleu el pa de pagès a daus (sense la crosta). Barregeu-lo amb la sal, l’orenga i l’oli. Torreu-lo al forn, a 180 ºC, fins que quedi cruixent.
  8. Escaldeu 2 min en aigua bullent les puntes d’espàrrec verd.
  9. Muntatge: poseu la crema d’espàrrecs en un plat fondo, i afegiu-hi un ou escalfat, tres puntes d’espàrrec escaldat i uns quants daus de pa torrat per sobre.
  10. Serviu-ho immediatament.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: