Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la ceba a rodanxes i sofregiu-la en una cassola d’alumini alta juntament amb la mantega, els dos grans d’all i una fulla de llorer. Deixeu-la coure molt lentament fins que quedi transparent. Tot seguit, afegiu-hi els bolets i un pessic de sal i pebre i deixeu que es coguin tapats fins que es redueixi la seva pròpia aigua.
  2. Afegiu-hi les llesques de pa torrat i flamegeu-ho amb la copa de xerès; tot seguit, aboqueu-hi el brou i deixeu-ho bullir uns 40 min. Passeu-ho tot per la batedora elèctrica i, posteriorment, torneu-ho a passar pel colador xinès.
  3. Poseu-ho novament al foc durant 5 min afegint-hi la crema de llet i rectifiqueu-ho de sal i pebre.
  4. Serviu la crema gratinada amb el formatge ratllat pel damunt o bé amb uns crostonets de pa torrat.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: