Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bulliu el bròquil amb aigua salada bullent. Un cop bullit, escorreu-lo i feu-ne una crema triturant-lo amb part de l’aigua de la cocció (reserveu una mica d’aquesta aigua per a l’oli de tinta). Rectifiqueu-ho de sal, si cal, i lligueu-ho amb oli d’oliva. Salteu lleugerament la salicòrnia amb un raig d’oli i reserveu-la. En la mateixa paella, quan estigui força calenta, salteu-hi també els calamarsons, saleu-los i reserveu-los.
  2. Per a l’oli de tinta: deixateu el sobret de tinta amb unes gotes d’aigua de bullir el bròquil i afegiu-hi oli d’oliva.
  3. Muntatge: poseu la crema tèbia al plat, i a sobre poseu-hi els calamarsons i la salicòrnia. Decoreu-ho amb unes gotes d’oli de tinta.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 287

L'HORA LILA. UN MENÚ DELICIÓS PER CELEBRAR EL TALENT FEMENÍ

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Casals

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: