Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu el porro i els xampinyons a rodanxes fines. Peleu la patata i talleu-la a daus. Separeu el bròquil en branques i piqueu les avellanes.
  2. Salteu el porro en oli d’oliva fins que agafi color. Afegiu-hi les patates i el Caldo Natural de Verdures Aneto i coeu-ho 20 min o fins que les patates estiguin fetes.
  3. Incorporeu-hi el bròquil, bulliu-ho de 5 a 8 minuts fins que estigui tendre i retireu-lo del foc.
  4. Tritureu-ho fins que us quedi una crema homogènia. Rectifiqueu-ho de sal si es necessari.
  5. Salteu els xampinyons laminats en una paella amb oli d’oliva verge. Amaniu-los i afegiu-los a la crema junt amb la xia i les avellanes .

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: