Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Amb l’ajuda d’un adult, talleu la ceba a làmines i poseu-la en una cassola amb la mantega, a foc lent, uns 10 min. No ha d’agafar color.
  2. Mentre es cou la ceba, talleu la carbassa amb molta cura, perquè és molt dura. Si no controleu bé el ganivet, és millor que ho faci un adult.
  3. Afegiu la carbassa a la cassola, apugeu el foc, remeneu-ho una mica, perquè es torri lleugerament, i aboqueu-hi el brou a poc a poc.
  4. Feu-ho bullir uns 30 min. Passat aquet temps, salpebreu-ho i demaneu-ho a un adult que ho trituri fins que quedi una crema fina.
  5. Per a les pipes: aquest pas és imprescindible que el faci un adult, perquè el caramel crema moltíssim. En una cassoleta, poseu el sucre i una mica d’aigua. Quan es fongui el sucre, aboqueu-hi les pipes. Retireu-ho del foc i aneu-ho remenant fins que el sucre quedi ben enganxat a les pipes. Finalment, aboqueu-les sobre un paper de forn i deixeu que es refredin.
  6. Serviu la crema de carbassa calenta amb les pipes i unes crispetes d’acompanyament.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: