Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu la carbassa, talleu-la per la meitat i traieu-ne les llavors. Talleu-la a trossets.
  2. Poseu una cassola al foc amb l’oli i, quan estigui calent, incorporeu-hi la carbassa i ofegueu-la uns 5 min.
  3. Afegiu el comí a la carbassa i ofegueu-ho 5 min més.
  4. Incorporeu-hi l’aigua, just fins a cobrir la carbassa, i i deixeu que s’evapori gairebé del tot. Afegiu-hi una mica de sal i repetiu el procés de l’aigua fins que la carbassa estigui cuita.
  5. Un cop cuita, tritureu la carbassa fins que quedi lligada i cremosa (si falta una mica més d’aigua, n’hi podeu afegir, però heu de tenir en compte que és una crema, no una sopa). Incorporeu-hi una mica més de sal, si cal.
  6. Per a l’emulsió: reserveu una mica de crema i rebaixeu-la amb una mica d’aigua, fins que sembli una sopa, i, amb la batedora, triturant per damunt del líquid, feu l’emulsió.
  7. Per decorar la crema, poseu-hi unes llavors de rosella per sobre.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: