Preparació
- Feu un escabetx amb els bolets, netegeu-los i poseu-los en un cassó amb el vinagre, l’oli d’oliva, sal, pebre, els alls aixafats i el llorer. Confiteu-ho a 70 ºC, 30-35 min. Reserveu-ho.
- Renteu el porro i talleu-lo petit. Renteu i trossegeu els carbassons.
- Sofregiu el porro uns minuts i afegiu-hi el carbassó, salpebreu-ho i sofregiu-ho 15 min, remenant-ho de tant en tant.
- Cobriu-ho amb aigua o brou de verdures i continueu la cocció 20 min. Tritureu-ho amb una batedora fins a obtenir una textura homogènia; rectifiqueu-ne el punt de sal i de pebre negre. Deixeu-ho reposar fins que es refredi.
- Serviu la crema freda amb una cullerada de quark, l’escabetx de bolets i els germinats.
CONSELL
Una crema estiuenca que ens refresca i ens hidrata gràcies a l'alt contingut d'aigua del carbassó. Ideal per a mantenir-nos hidratats fins i tot en els mesos més calorosos!