Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu un sofregit amb les cebes pelades i tallades ben menudes i després hi poseu els ceps tallats petits i ho deixeu coure fins que siguin rossos. Afegiu-hi els trossos de patata ja bullida i els trossets de bufa d'ou i rectifiqueu-ho de sal i pebre.
  2. Tot seguit, afegiu-hi el brou de carn i ho passeu tot pel túrmix. Serviu-ho en un platet de sopa. Ho podeu acompanyar d’uns trossets de bufa d'ou pel damunt.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: