Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bulliu els brots de coliflor amb aigua i sal, fins que s’estovin. Reserveu l’aigua de cocció de la coliflor.
  2. En una paella, sofregiu la ceba, tallada a trossos mitjans. Quan sigui rossa, afegiu-hi les ametlles ratllades i deixeu-ho coure 2 min més, tot remenant-ho.
  3. En una olla, poseu-hi els brots de coliflor i la ceba amb l’ametlla. Passeu-ho per la trituradora elèctrica i aneu-hi afegint l’aigua amb què heu bullit la coliflor, fins que aconseguiu l’espessor que us agradi.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: