Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu l’oli a escalfar en una olla. Quan sigui calent, afegiu-hi els alls i la ceba picats, i daureu-los. 
  2. Afegiu-hi els frijoles i el brou vegetal (que sobresurti quatre dits per sobre de les mongetes), i deixeu-ho coure 1 h i 30 min. Saleu-ho.
  3. Un cop cuites les mongetes (depenent del tipus, trigaran més o menys), afegiu-hi una mica més brou, si cal, i tritureu-ho fins a obtenir una crema llisa. 
  4. Serviu la crema de frijoles amb una mica de nata de soja per sobre, coriandre, nachos i uns quants jalapeños.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: