Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu els escamarlans deixant-ne la cua neta i reserveu-los.
  2. Sofregiu la ceba i la pastanaga pelades i tallades ben finament. Un cop sofregides, afegiu-hi la botifarra i el xoriç tallat a rodelles, cobriu-ho amb aigua calenta i afegiu-hi les llenties i la fulla de llorer. Deixeu-ho coure 1 h, aproximadament.
  3. Un cop les llenties siguin cuites, tritureu-les i coleu-les donant-los textura de crema. Hi podeu afegir una cullerada d’oli d’oliva.
  4. Traieu la crosta del pa, talleu-lo a daus d’1 cm de gruix i torreu-los al forn.
  5. Muntatge: salteu les cues dels escamarlans. Aboqueu la crema de llenties en un plat soper, i al centre poseu-hi l’escamarlà i uns bocins de pa torrat.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: