Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu bullir la llet amb la canyella i la pela de llimona.
  2. En un bol, barregeu els rovells d’ou amb el sucre. Afegiu-hi la llet colada amb el midó dissolt. Poseu la barreja al foc i remeneu-ho sense parar amb el batedor fins que arrenqui el bull. Tot seguit, traieu-ho del foc.
  3. Aboqueu la crema en plates o en cassoletes individuals i deixeu-la refredar.
  4. Abans de servir-la, empolseu-hi sucre i passeu-hi per sobre una planxa o una pala de ferro ben roent.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: