Preparació
- Per al sorbet de mandarina: feu un almívar posant una cassola al foc amb el sucre i l’aigua. Munteu tots els ingredients en una sorbetera domèstica. Reserveu-ho. Si no teniu sorbetera, afegiu el suc de mandarina a l’almívar i poseu-ho al congelador. Aneu-ho remenant de tant en tant perquè la textura sigui el més semblant a un sorbet artesà.
- Per a la crema anglesa de taronja: munteu els rovells d’ou i el sucre, afegiu-hi el suc de taronja i poseu-ho al foc. Quan comenci a espessir, sense que es talli, ho refredeu ràpidament. Reserveu-ho.
- Barregeu la resta d’ingredients principals en fred, coleu-ho, i poseu-ho en motlles al forn 15 min a 150 ºC.
- Muntatge: desemmotlleu-los i poseu-ne un a cada plat. Acompanyeu-ho d’una mica de sorbet de mandarina i crema anglesa de taronja. També hi podeu afegir, opcionalment, un parell de móres.