Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Tritureu totes les verdures i les fruites amb el túrmix fins que quedi una sopa ben cremosa. Amaniu-la amb sal i sucre, oli, vinagre i pebre, i torneu-ho a triturar fins que la barreja quedi ben fina.
  2. Coleu la barreja i comproveu-ne l’amaniment, rectifiqueu-lo si cal. Deixeu-la refredar i serviu-la en un plat fondo amb una bola de gelat. Opcionalment, afegiu-hi per sobre cibulet picat i una fulla d’alfàbrega fregida.
  3. Consells: si teniu la maquinària adient, podeu fer el gelat a casa. Poseu 500 g de formatge quark, 1/2 l de llet, 150 g de glucosa líquida, 200 g de rocafort i un polsim de sal dins la Thermomix. Doneu-li 90 ºC de calor uns 4 o 6 min. Quan tot estigui ben barrejat, coleu-ho i poseu-ho al congelador en vasos de la Pacojet. En el moment de servir-ho, passeu-ho per la màquina.
  4.  Si no trobeu fet el gelat ni el podeu fer a casa, es pot substituir per una crema de formatge. Passeu-lo per la batedora amb crema de llet, un polsim de sal i pebre negre. La barreja la serviu amb una gerra per sobre de la sopa de tomàquet.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: