Preparació
- Renteu bé la carbassa, elimineu-ne totes les llavors i talleu-la.
- Emboliqueu la cabeça d’alls en paper de plata.
- Unteu una safata de forn amb oli d’oliva i poseu-hi els talls de carbassa; salpebreu-la i ruixeu-la amb més oli d’oliva. Afegiu-hi la cabeça d’alls i poseu-ho al forn calent, a 180 ºC, 45 min, remenant-ho de tant en tant.
- Peleu la ceba, renteu el porro, piqueu-los finament i sofregiu-los en una cassola amb una mica de mantega i oli d’oliva, fins que estiguin translúcids.
- Afegiu-hi la carbassa, feu un tall a la cabeça d’alls per poder-ne extreure la polpa i afegiu-la-hi. Remeneu-ho i cobriu-ho amb el brou o l’aigua.
- Continueu la cocció 20 min i tritureu-ho amb una batedora. Passeu-ho per un colador xinès i torneu-ho a posar al foc. Afegiu-hi la meitat de la nata, feu que arrenqui el bull i rectifiqueu-ho de sal i pebre negre.
- Fregiu les trompetes de la mort.
- Serviu la crema de verdures amb un rajolí de nata i les trompetes de la mort cruixents.