Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la crema: poseu en un pot alt i estret l'all, el vinagre, les ametlles i la sal. Tritureu-ho. Incorporeu-hi l'oli. Quan sigui una pasta, afegiu-hi l'aigua perquè es vagi lligant i us quedi una crema líquida i blanquinosa. Coleu-ho i reserveu-ho a la nevera.
  2. Escaldeu les gambes en aigua bullent amb sal 2 min, refredeu-les en aigua i gel, peleu-les i reserveu-les. Talleu les dues figues de moro pelades a daus petits i regulars.
  3. Per al granissat: elaboreu un almívar amb el sucre i l'aigua, traieu-lo del foc, incorporeu-hi el suc de les figues i afegiu-hi l'aiguardent. Remeneu-ho i congeleu-ho.
  4. Poseu al centre del plat un piló de figa de moro a daus, les gambes al damunt i la crema (freda, però no de nevera). Raspeu amb una forquilla el granissat i poseu-lo a sobre.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: