Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. El dia abans, netegeu i poseu a remullar amb aigua freda el blat de moro escairat. L’endemà, poseu-lo a coure amb la carn de porc, el pit de gallina i les verdures pelades i tallades. Deixeu-ho coure en una olla de pressió aproximadament 1 h i 30 min. 
  2. Desosseu les carns i passeu-les pel robot de cuina. Reserveu un tall de morro i orella per fer la presentació del plat. 
  3. Serviu-ne a cada plat un tros de cada i presenteu la sopa en una sopera. La varietat de blat de moro escairat és un producte típic de la comarca del Berguedà. En cas de no trobar-ne, substituïu aquest gra per mongeta blanca o blat de moro cuit.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: