Preparació
- La vigília, talleu la carn de mango a daus, d'una mida aproximada d'1 x 1 cm, col·loqueu-los ben plans, i separats els uns dels altres, sobre paper sulfurat, i poseu-los a congelar. Poseu-los al congelador, en una capsa adequada, fent pisos de paper i mango.
- Tingueu a punt els ingredients de la galeta a temperatura ambient. Mescleu-los molt bé i esteneu la mescla, ben fina, sobre un tapet siliconat. Feu coure les galetes al forn calent, a 110 ºC, 30 min. Deixeu-les refredar i reserveu-les amb una capsa hermètica.
- Muntatge: just al moment de servir les postres, tritureu a la Thermomix, o amb un braç triturador, els daus de mango congelat, el formatge magre i el sucre. Obtindreu una pasta fina i cremosa, com una crema gelada.
- Serviu el gelat en un plateret de postres ben bonic, acompanyat de les galetes de coco.
- Nota: podeu preparar la crema gelada amb fruites de temporada, com cireres, albercocs, préssecs, peres, prunes o meló.