Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu la part blanca del porro i talleu-la a rodanxes.
  2. Peleu les nyàmeres i talleu-les a trossos.
  3. En una paella, ofegueu el porro amb una mica de sal i oli, 5 min.
  4. Afegiu-hi les nyàmeres, aigua ben calenta i una mica més de sal. Coeu-ho 20-25 min, fins que les nyàmeres estiguin cuites.
  5. Tritureu-ho a màxima velocitat fins a obtenir una crema.
  6. Serviu-ho en un plat amb el topping per sobre.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: