Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Piqueu la ceba i sofregiu-la en una cassola amb un bon raig d’oli, 10 min, a foc lent (ha de quedar ben cuita).
  2. Afegiu-hi els dos grans d’all picats i remeneu-ho una mica, perquè es coguin lleugerament. 
  3. Incorporeu-hi les remolatxes, picades, i cobriu-ho amb aigua.
  4. Deixeu que bulli uns minuts i tritureu-ho, que quedi ben fi: ha de quedar una crema, ni massa líquida ni massa espessa, i salpebreu-ho al gust. 
  5. Talleu els cogombrets a dauets. 
  6. Serviu la crema calenta amb els cogombrets per sobre. Podeu afegir-hi tota mena de fantasia com a complement: pipes de carbassa, coliflor crua ratllada, formatge cremós, fruita seca...


 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: