Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu una mica de llet en una tassa i desfeu-hi el midó de blat de moro. Reserveu-ho.
  2. Poseu la resta de la llet en un cassó al foc amb els canons de canyella i la pela de llimona.
  3. Mentrestant, en un recipient prou gran perquè hi càpiga la crema, bateu els rovells amb el sucre fins que blanquegin.
  4. Quan la llet bulli, afegiu-la al recipient amb els rovell i torneu-ho a posar al foc, sense deixar de remenar en cap moment. Quan veieu que està a punt de bullir de nou, afegiu-hi la tasseta de llet barrejada amb midó.
  5. Baixeu el foc i, quan torni a estar a punt de bullir, traieu el cassó del foc i bolqueu la crema de seguida en una safata o en plats individuals. No us oblideu de treure la canyella i la pela de llimona.
  6. Si la voleu cremar, escalfeu la pala de cremar o tingueu a punt un bufador. Repartiu una capa de sucre per sobre la crema i cremeu-lo just abans de servir-la.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: