Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu la mantega i l’oli a escalfar en una cassola i, quan estigui calent, afegiu-hi els porros i coeu-ho 5 min. Reserveu una cullerada de porros.
  2. Afegiu-hi les xirivies i la poma i salteu-ho uns minuts.
  3. Afegiu-hi el brou i deixeu-ho coure fins que les xirivies estiguin tendres. Afegiu-hi el curri i el comí.
  4. Tritureu la sopa per convertir-la en una crema. Salpebreu-la.
  5. Peleu el moniato, talleu-lo a la juliana i salteu-lo en una paella amb oli abundant.
  6. En el moment de servir la crema, afegiu-hi un rajolí de suc de llimona i acabeu-ho amb les tires de moniato i unes rodanxes de porro fregit.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: