Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu els iogurts amb el sucre i escalfeu-ho una mica. Poseu-hi els fulls de gelatina prèviament remullats amb aigua freda i, quan estiguin fosos, barregeu-hi la nata muntada. Reserveu-ho en fred.
  2. Feu un almívar amb l’aigua i el sucre. Quan hagi bullit 2 min, apagueu el foc, barregeu-ho amb les fruites i tritureu-ho. Passeu-ho per un colador i guardeu-ho a la nevera.
  3. Poseu al plat una bola del cremós i després la salsa. Acabeu-ho, opcionalment, amb gominoles.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: