Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per fer la galeta: barregeu la farina, el sucre i la mantega. Feu una bola i deixeu-ho reposar a la nevera uns 30 min. Passat aquest temps, esteneu la base en una safata per coure al forn a 180 ºC uns 30 min. Un cop cuit, reserveu-ho i deixeu que es refredi.
  2. Per a la crema de mascarpone: barregeu el mascarpone amb el sucre de llustre, la llet i unes quantes llavors de la vaina de la vainilla. Reserveu-ho a la nevera fins que es refredi.
  3. Per acabar: amb paciència, peleu i talleu per la meitat el raïm moscatell, traieu les llavors i deixeu-lo a la nevera ben tapat. Al dia següent, munteu en una copa o plat una base de raïm pelat, una cullerada de crema de mascarpone i la galeta.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: