Preparació
- Per al cremós: remulleu els fulls de gelatina en aigua freda i reserveu-los.
- Poseu a bullir la llet amb el sucre. Afegiu-hi els rovells d’ou i la Maizena, i feu-ho coure com una crema anglesa.
- Afegiu-hi la xocolata blanca i la gelatina remullada i remeneu-ho perquè es dissolgui molt bé. Afegiu-hi la nata semimuntada.
- Ompliu 4 motlles individuals i, pel damunt, tireu-hi uns festucs ratllats. Poseu-ho al congelador.
- Per a la galeta de festucs: barregeu tots els ingredients a la Thermomix (o amb túrmix) fins que quedi una pasta homogènia. Talleu finament la pasta amb un laminador i poseu-la al forn de 5 a 10 min a 150 ºC.
- Per a la salsa de maracujà: poseu els ingredients al foc fins que resti una salsa densa i gustosa.
- Muntatge: desemmotlleu els cremosos. Damunt dels plats repartiu la salsa freda de maracujà. A sobre, poseu-hi els cremosos amb festucs i, finalment, el gelat amb uns grans de pebre rosa i la galeta.