Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al cremós: remulleu els fulls de gelatina en aigua freda i reserveu-los.
  2. Poseu a bullir la llet amb el sucre. Afegiu-hi els rovells d’ou i la Maizena, i feu-ho coure com una crema anglesa.
  3. Afegiu-hi la xocolata blanca i la gelatina remullada i remeneu-ho perquè es dissolgui molt bé. Afegiu-hi la nata semimuntada.
  4. Ompliu 4 motlles individuals i, pel damunt, tireu-hi uns festucs ratllats. Poseu-ho al congelador.
  5. Per a la galeta de festucs: barregeu tots els ingredients a la Thermomix (o amb túrmix) fins que quedi una pasta homogènia. Talleu finament la pasta amb un laminador i poseu-la al forn de 5 a 10 min a 150 ºC.
  6. Per a la salsa de maracujà: poseu els ingredients al foc fins que resti una salsa densa i gustosa.
  7. Muntatge: desemmotlleu els cremosos. Damunt dels plats repartiu la salsa freda de maracujà. A sobre, poseu-hi els cremosos amb festucs i, finalment, el gelat amb uns grans de pebre rosa i la galeta.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: